fbpx

Neuloosi.

Lainaus Kotimaisten kielten keskuksen sivulta :
”Neuloosi on mielestäni varsin käyttökelpoinen uudissana. Se kuvaa hyvin sitä tunnetta, kun mielen täyttää voimakas sisäinen tarve neuloa niin, että päivittäiset kotityöt jäävät tekemättä, puhelimeen ei tule vastattua ja nukkumaanmenokin viivästyy. Kaikki muu tekeminen tuntuu turhalta ajanhukalta. Neulomishinkua kuvaa hyvin erään blogin esittelyteksti, jossa kirjoittaja kertoo tykkäävänsä ”siitä, että ihmiset on armeliaita itselleen ja antavat vaikka kodin vähän repsottaa, jotta sais vähän neuloa ja nauttia elämästä”. ”

Jokainen luova ihminen tietää kuinka tuskainen o n se hetki kun inspiraatio iskee, tilaamatta yllättäen ja arvaamatta. Niinhän se aina tulee. Itsessään se inspiraatio on ihana tunne, mutta usein tuo ihanuus vaihtuu tuskastumiseen kun kotoa ei löydykään juuri sitä materiaalia mitä idean toteuttaminen vaatisi.

Lue koko artikkeli MadeBy.fissä

%d bloggaajaa tykkää tästä: