fbpx

Koivuvanerinen mobiiliteline

Arja Aallon koivuvanerista valmistettu selailu- ja lataustuki on suomalaista käsityötä ekologisella sydämellä. Tyylikäs teline on omiaan videoiden, nettipuheluiden, webinaarien ja muiden vastaavien katseluun, sillä laite pysyy helposti juuri sopivassa katselukulmassa.

Valmistusmateriaalina on laserleikattu koivuvaneri. Toimitetaan käsittelemättömänä. Tuote on helppo värjätä millä tahansa puulle soveltuvalla maalilla, lakalla tai vahalla.

Tuote toimitetaan litteänä, pakattuna kierrätyskartongista valmistettuun kuoreen. Kokoamiseen ei tarvita liimaa tai ruuveja, Kannattimet vain pujotetaan reikien läpi ja tuote on käyttövalmis.

Rekisteröity malli nro 26101.

Yritykset ja jälleenmyyjät: tuotteelle haetaan uusia jälleenmyyjiä. Kysy tukkuhinnat! Isompiin eriin on mahdollista tehdä asiakkaan oma logo.

Koivuvanerisen mobiilitelineen voit tilata myös omalla logollasi

Voit tilata mobiilitelineen myös omalla logollasi tuotelahjaksi! Nettikaupasta löydät lisää tietoa.

Koivuvanerinen mobiiliteline on yksinkertaisen tyylikäs sisustuselementti

Koivuvanerisen mobiilitelineen kauniit linjat sopivat niin toimiston pöydälle kuin kirjahyllyyn

Koivuvanerinen mobiiliteline toimitetaan näppärasti litteänä kierrätyspahvista valmistetussa kuoressa

Tuote toimitetaan litteänä, pakattuna kierrätyskartongista valmistettuun kuoreen. Kokoamiseen ei tarvita liimaa tai ruuveja, Kannattimet vain pujotetaan reikien läpi ja mobiiliteline on käyttövalmis.

Hyvin suunniteltu koivuvanerinen mobiilituki mahdollistaa lataamisen sekä pysty- että vaaka-asennossa

Valmistusmateriaalina on laserleikattu koivuvaneri. Toimitetaan käsittelemättömänä. Tuote on helppo värjätä millä tahansa puulle soveltuvalla maalilla, lakalla tai vahalla. Lisämaksusta tuote voidaan myös valmiiksi värjätä myrkyttömällä puuvahalla.